Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jorge Fernández Diaz, va visitar dissabte el mercat del préssec d’Ordal

Fernández Díaz va fer dissabte al matí una aturada a l’Alt Penedès en el seu recorregut de campanya electoral, i va optar per ser present al mercat del préssec d’Ordal

Entre altres aspectes per assenyalar que el PP ha governat també pensant en el sector de l’agricultura, un sector que els grups de la nova política tenen completament oblidat.

El candidat popular va recordar que les eleccions no es poden tornar a repetir per tercera vegada i que, donades les enquestes, el partit dels socialistes ha de començar a abandonar la política del no i ha de pensar en possibles pactes amb el PP.

D’altra banda el candidat dels populars va llançar un missatge adreçat als votants d’Unió Democràtica, que segons va dir, estan orfes en aquestes eleccions, i els va emplaçar a votar el PP.

Jorge Fernández va ser rebut a Sant Pau d’Ordal per militants i simpatitzants del PP de la comarca, acompanyats de la també candidata en aquestes eleccions, Dolors Montserrat, i de diversos càrrecs electes del territori com l’alcalde de Pontons, Lluís Caldentey o el regidor de Vilafranca, Josep Ramon Sogas.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: