Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fundació Vallformosa i CEP entreguen els 5.591€ de la Caminada Solidària a l’Associació Live!

L’Associació Live! destinarà els 5.591 euros recaptats a la 1a Caminada Solidària contra el càncer per projectes a Vilafranca de suport a dones que han passat un càncer de pit.

Aquest dimecres a la tarda, la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech i el president del Centre Excursionista Penedès, Jordi Solís han entregat a l’Associació Live!, els 5.591 euros recaptats a la 1a Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança que es va celebrar el 8 de maig.
Queta Domènech va destacar la participació de les 950 persones que van fer la caminada, i el treball dels 50 col·laboradors que van facilitar que tot anés de la millora manera. Destacava que era tot un repte, i que els va sorprendre la bona resposta i l’entusiasme de tots els qui van col·laborar-hi. També es mostrava molt satisfeta de poder contribuir amb aquesta quantitat a les activitats que du a terme l’Associació Live! de suport a les dones que han tingut un càncer de mama.
Amb els beneficis d’aquesta caminada l’Associació Live! impulsarà i acompanyarà el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa. La presidenta d’aquesta associació, Cristina Porta, destaca quela seva intenció amb aquests diners és impulsar un programa de suport a l’Alt Penedès.
Aquests 5.591 euros són el resultat de la primera Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança que va ser tot un èxit i que va organitzar la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. Un miler de persones van participar d’aquesta caminada entre vinyes de 12 quilòmetres que sortia i arribava a Vilafranca passant per les instal·lacions de Vallformosa.
La Presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, valora molt positivament aquesta acció solidària i anuncia que aquesta activitat s’ha de consolidar dins el calendari anual d’activitats solidaries i emplaça a tothom a repetir l’experiència l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: