Dimecres, 18 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival En Veu Alta afronta la seva recta final amb multitud de propostes

Aquesta tarda, a les sis, Assumpta Mercader explicarà les llegendes del rei Jaume I en un lloc incomparable, el castell de Sant Martí Sarroca.

A la mateixa hora, en aquest cas a la biblioteca de Sant Quintí de Mediona, l’EVA 354 donarà veu als concursos de contes i poesia que s’han organitzat durant 25 anys al municipi.

També avui, a les vuit del vespre, l’artista Joma protagonitzarà a Vinseum la seva particular interpretació de l’Odissea. I Fèlix Albo portarà les seves ‘Yayerias’ al Pati del Mossèn de Sant Pere de Riudebitlles a partir de les deu de la nit. Hi haurà espai per a recordar Ramon Llull, a dos quarts d’onze al pati del castell de Sant Martí Sarroca amb el grup Lai i el seu ‘Amor foll’.

Demà hi haurà curs de lectures en veu alta amb Martí Peraferrer, l’Engruna Teatre amb l’espectacle familiar ‘El perquè de les coses’ a Sant Pere Molanta, ‘Tot esperant l’Amades’ de la Jordina Biosca i un espectacle per a adults sobre textos de Roald Dahl.

Diumenge hi haurà diverses propostes familiars, les entranyes de l’EVA amb Màrius Serra, les ‘Cançons rellogades’ de Karregades de romanços i la cloenda, amb Anna Güell i Daniela Feixas i el seu ‘Ausencias’.

Consulteu la programació amb tots els detalls a enveualta.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: