Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors del cicle Paisatges satisfets del funcionament d’aquesta segona edició

Diumenge actuava a l’espai Muntanya de Sant Jaume el músic Pau Saura, en el marc del cicle Paisatges a la Muntanya de Sant Jaume.

Un concert que estava previst per a primers d’aquest mes de maig, però que es va suspendre en el seu moment a causa del mal temps.
En aquesta ocasió el música provinent del Baix Penedès va poder oferir el seu recital tot repartint instruments musicals entre el públic assistents per acompanyar les seves melodies.
Des de l’organització, Carles Ribot es mostrava satisfet de com havia arrencat aquesta segona edició del cicle Paisatges.
El cicle continuarà aquests propers caps de setmana de juny, per finalitzar el dia 26.
Des de Brave Coast continuen pensant en propostes que ja tenen un seguiment en aquests darrers anys entre el públic vilafranquí. Així, de cara a l’agost tornarà l’electrovinyes, que miraran si pot acollir algun concert de nit; i ja treballen en la propera edició del Hivernacle, el febrer de l’any vinent.
De moment, aquest diumenge al migdia els qui es van acostar fins a l’espai de la Muntanya de Sant Jaume van poder gaudir de les interpretacions de Pau Saura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: