Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Muntanya de Sant Jaume engega la segona edició del cicle de concerts “Paisatges”

Des d’aquest diumenge i fins al 26 de juny tindrà lloc a l’Espai Muntanya de Sant Jaume de Vilafranca el segon cicle de concerts-vermut “Paisatges”.

Els concerts seran els diumenges a dos quarts d’una del migdia. S’han organitzat amb l’objectiu de promocionar aquest espai natural i oferir una proposta diferent dins el calendari d’activitats musicals i culturals de la comarca. Aquest any, el cicle comptarà amb actuacions musicals de grups locals i també internacionals.

El cicle inclou actuacions de 6 autors. El primer en actuar aquest diumenge serà Pau Saura, el cantautor multi-instrumentalista de Calafell. Un dels autors destacats del cicle és Anton Barbeau, un cantautor californià el qual porta una vintena de treballs a l’esquena i que actuarà el proper 22 de maig. També es trobaran artistes com Mad’zelle, Maron Dean Clif, Chet i Vol Menor.
L’Espai Muntanya de Sant Jaume està gestionat pel Grup Cooperatiu d’Entitats i Empreses Socials Entrem-hi i el cicle de concerts l’organitza BraveCoast, empresa vilafranquina que s’encarrega de l’organització de diferents festivals musicals a diferents punts de Catalunya. Per consultar l’horari dels concerts es pot visitar el lloc web de BraveCoast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: