Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès continua baixant i se situa per sota de la xifra dels 7.000 aturats

La dades relatives al nombre de persones registrades a les llistes de l’atur a la comarca de l’Alt Penedès continuen baixant i ho fan de manera constant en els darrers mesos.

En aquest cas a finals del mes d’abril s’ha tancat amb un total de 6.924 aturats, el que significa que hi ha 324 persones menys a l’atur que el mes anterior. A Vilafranca la reducció també ha estat prou significativa, situant-se en els 3.064 aturats i una baixada de 131 persones en relació al mes de març. A Sant Sadurní hi ha 616 aturats, amb una reducció de 47 persones, als Monjos en són 497, 22 menys que el mes anterior i a Gelida hi ha 476 aturats amb una reducció de 10 persones respecte al mes de març.

Si es comparen les dades en relació al mes d’abril d’ara fa un any, les dades són encara més positives. En concret ara fa un any a l’Alt Penedès hi havia 8.136 aturats, el que significa que en un any s’ha reduït la xifra en 1.212 persones, mentre que a Vilafranca hi havia 3.560 aturats, ara fa un any, el que vol dir que s’ha reduït l’atur en 496 persones.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: