Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila sotejarà una Smartbox entre els clients amb la targeta de fidelització

Per poder participar caldrà presentar o donar-se d’alta de la tarjeta Vilafranca Comerç a l’estand de Fires de Centre Vila

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila sortejarà una Smartbox entre els clients que passin per l’estand de l’entitat a les Fires de Maig i presentin la seva targeta de Vilafranca Comerç o es donin d’alta del programa de fidelització allà mateix. El sorteig tindrà lloc diumenge 22 entre les 6 i les 7 de la tarda a l’estand de Centre Vila, i el nom del guanyador serà anunciat per la megafonia del recinte firal. Amb aquesta iniciativa Centre Vila vol premiar la fidelitat dels clients del comerç de proximitat i contribuir a la consolidació d’un teixit comercial fort i competitiu.
A més, durant les Fires de Maig, tots els clients que tinguin la targeta de fidelització de Vilafranca Comerç i que vulguin remar pel projecte de Toni Ponce als Paralímpics 2016 als simuladors que instal·laran al costat de l’estand de l’Ajuntament de Vilafranca rebran com a compensació una entrada per a les piscines d’estiu i entraran en un sorteig diari de paquets de serveis al Complex Aquàtic i regals de botigues del Centre Vila i del Club Natació Vilafranca.
Vilafranca Comerç és una de les marques col·laboradores en el projecte perquè l’esportista penedesenc pugui participar als Jocs de Río aquest estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: