Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fem Camí treballa per donar suport a nens amb necessitats educatives especials

El Centre d’Intervenció Educativa Fem Camí va ser el projecte guanyador de la darrera edició dels premis Creajove.

Una proposta que la Núria Plana i la Mònica Cardús van començar a gestar el juny de 2015, i que des de finals d’any ja funciona a Vilafranca amb la voluntat de donar suport a nens i nenes amb necessitats educatives especials.
El premi ha estat de 400 euros en material informàtic que expliquen destinaran a comprar eines que ncessetin per poder treballar amb els nens i les nenes que atenen.
A banda dels infants amb necessitats educatives especials, també fan reforç escolar i reeducació amb nens i nenes que tinguin dificultats d’aprenentatge.
Com a partucilaritat, Mònica Cardús remarca que treballen en tots els entorns dels infants, amb la idea d’aconseguit que siguin el màxim d’autònoms possible.
Ambdues venen de treballar en centres d’educació especial a Barcelona, i van detectar que a l’Alt Penedès hi havia una mancança de centres que treballessin en tots els àmbits de l’entorn dels infants.
I ho fan amb una atenció individualitzada.
Comenten també què han detectat que molts dels nens i nenes que atenen al centre tenen trastorns de l’aspecte autista. La seva funció se centra en atendre i donar suport als qui ja tenen un diagnòstic, però també en assessorar a les famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: