Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Turisme Sant Sadurní participa amb un estand a la fira agroalimentària Agriumbria

Turisme Sant Sadurní participa amb un estand a la fira agroalimentària Agriumbria

Una delegació de l’Ajuntament de Sant Sadurní, formada per l’alcaldessa, Maria Rosell, els regidors Josep Maria Ribas, Josep Subirana, Cristina de la Cruz i Carles Jiménez, s’han desplaçat a principis d’aquest mes d’abril fins a la localitat italiana de Bastia Umbria amb motiu del 25 aniversari de l’agermanament dels dos municipis.

La visita ha coincidit també amb la celebració de la tradicional fira agroalimentària Agriumbria, una de les més importants del país i que ha reunit prop de 500 expositors.
En aquest marc l’Ajuntament de Sant Sadurní va aprofitar la invitació de Bastia Umbria per a instal·lar un estand promocional i turístic de la capital del cava durant els dies que s’ha celebrat la fira.
La delegació sadurninenca a banda de participar en l’acte oficial de renovació de l’acord d’agermanament, va fer diverses visites a centres escolars i socials de la ciutat, a més del Museu del Vi Lungarotti o la Casa de Jonathan, un centre de rehabilitació psicosocial inaugurat a finals de l’any passat.
La intenció és que el consistori italià torni la visita i es desplaci a Sant Sadurní cap a finals d’any, coincidint amb les Fires i Festes o amb el Cavatast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: