Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull considera lògic que l’Acadèmia Tastavins convidi Artur Mas a inaugurar el Vijazz

L’alcalde de Vilafranca ha respost d’aquesta manera al requeriment que aquesta setmana i a través d’un comunicat feia la CUP al govern municipal en relació a l’anunci fet per l’organització del Vijazz que la persona escollida per fer la inauguració seria Artur Mas.

En el decurs de l’espai Diàlegs amb l’alcalde, Regull ha recordat que Artur Mas, quan era president de la Generalitat, assistia anualment al sopar que l’Acadèmia Tastavins organitzava amb els patrocinadors. En funció d’aquesta relació, i que fins ara per qüestions d’agenda Mas mai havia pogut assistir a la inauguració, entenia Regull la justificació que se l’hagués convidat ara.
Per l’alcalde tampoc s’acaba d’entendre la sospita que planteja la CUP d’utilització política de la presència d’Artur Mas a la inauguració del Vijazz 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: