Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Martí demana a la Generalitat la construcció del gimnàs de l’Institut de l’Alt Foix

La proposta va ser presentada en el ple del passat 31 de març pels grups que formen el govern municipal , CUP, ERC i Socialista- Movem Sant Martí, i el grup municipal de CiU es va sumar a la moció.

El projecte definitiu de l’institut de l’Alt Foix ubicat a Sant Martí Sarroca inclou un gimnàs que ha esdevingut l’únic espai no construït del centre. En la darrera sessió plenària del Sant Martí Sarroca tots els grups van acordar demanar-ne la construcció al Departament d’Ensenyament atès que, a banda de la pràctica de l’esport, és un espai que proporcionarà múltiples opcions d’ús que són necessàries en el funcionament de l’institut.
Actualment els alumnes del centre cursen les seves pràctiques esportives al pavelló municipal de Sant Martí, fent que tots els costos directes de l’activitat repercuteixin directament en l’Ajuntament. El consell de regidors de l’institut, el passat 11 de febrer, ja va considerar per unanimitat el gimnàs com a espai imprescindible en qualsevol institut i va manifestar el seu acord en fer la petició de construcció a la consellera d’Educació.
El ple de Sant Martí també va aprovar, per unanimitat, el reglament municipal de prestacions econòmiques de caràcter social de l’Ajuntament.
Per altra banda, els grups del govern municipal van aprovar definitivament la constitució de la taula de treball per a cercar solucions al problema urbanístic de La Bleda.
També es va aprovar, per unanimitat, una moció en suport a Marcel Surià, exalcalde de Santa Fe del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: