Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de St. Martí es desvincula de la decisió de Manel Romanos de deixar l’equip de govern

La candidatura d’ERC-AM va aconseguir 247 vots a Sant Martí en les darreres muncipals, fet que va propiciar que Joan Lluís Climent i Manel Romanos esdevinguessin regidors. Recordem que es va formar un govern d’esquerres format per la CUP, Movem-CP i Esquerra Republicana.

En un comunicat ERC explica que el 12 d’abril Manel Romanos va presentar una instància a l’Ajuntament manifestant la seva voluntat de deixar de formar part del govern municipal i de no assumir les regidories que li van ser assignades en virtut del pacte de govern.
Davant d’aquest fet, ERC manifesta que el regidor Manel Romanos ha actuat de manera unilateral i que no ha informat prèviament el partit. Que censuren les formes amb què Romanos ha actuat en la seva decisió de desprendre’s de les regidories de les quals n’era responsable i, en particular, amb la seva petició de no formar part del govern. Continua el comunicat dient que ERC ha iniciat els tràmits per procedir a la immediata expulsió de Manel Romanos del partit i del grup municipal a Sant Martí.
Com a mostra de respecte a les persones que van dipositar la seva confiança en ERC, li exigeixen públicament que deixi l’acta de regidor i faciliti que una altra persona ocupi el seu lloc en nom d’ERC.
Finalment remarquen que des de les federacions comarcal i regional d’ERC, donen tot el suport a les decisions de la secció local d’ERC de Sant Martí. Des d’ERC Sant Martí reafirmen el compromís de seguir formant part del govern i de complir amb els acords signats en el pacte que el va fer possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: