Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Martí Sarroca lamenta els insults de Ramon Carbó a l’alcalde

Segons un comunicat de la CUP el cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Martí, Ramon Carbó, va insultar l’ alcalde, Toni Ventura, preferint-li crits de feixista.

Ramon Carbó no va aconseguir l’ aprovació d’una proposta d’ acord que havia presentat d’urgència al plenari per modificar la periodicitat dels plens en el cartipàs municipal i això va comportar que s’ aixequés de la cadira escridassant l’alcalde que era un feixista. El Secretari municipal va haver d’intervenir per explicar-li a Ramon Carbó que no es podia acceptar la proposta en tractar-se d’ un ple extraordinari.

La CUP recorda que havia denunciat en infinitat d’ ocasions la manca de democràcia i transparència de la majoria absoluta de CIU al capdavant del Consistori presidit per Carbó, que va suprimir les comissions informatives, va fixar la celebració dels plens cada tres mesos i obstaculitzava l’ accés a la informació dels regidors a l’ oposició de manera sistemàtica.

Per aquest motiu la CUP creu que la motivació de CIU per modificar el cartipàs municipal és econòmica, ja que Ramon Carbó ja no ostenta el càrrec d’assessor de grup polític a la Diputació i ha deixat de percebre uns ingressos que rondaven els 49.000 anuals. Actualment, només percep una indemnització d’ uns 50 euros per assistència als plens i a la comissió informativa prèvia. El comunicat afegeix que en la mateixa situació es troba el regidor trànsfuga d’ ERC, Manel Romanos, que va votar en sintonia amb CIU durant el Ple.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: