Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Som Sant Sadurní preparà per el 15 d’abril la cinquena edició de la Nit Empresarial

Som Sant Sadurní preparà per el 15 d’abril la cinquena edició de la Nit Empresarial

Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament vol donar continuïtat un any més i per cinquè any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní.

Amb la voluntat d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local.
Coincidint amb l’any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016, l’entitat farà un reconeixement especial a les iniciatives enoturístiques. Durant la celebració també es premiaran l’emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials. L’acte premiarà novament empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis, i es farà un reconeixement a la continuïtat empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria professional.
Les empreses que optin a aquests reconeixements hauran de presentar la candidatura adreçada a la seu de Som Sant Sadurní, o enviar-la a l’adreça abans del dia 5 d’abril
Per assistir al sopar cal fer reserva prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: