Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena avui un nou espai de tertúlia esportiva dedicat a l’hoquei patins

Continuant l’impuls que des de fa una colla d’anys Ràdio Vilafranca ha dedicat a l’esport rei de la comarca mitjançant el programa Parlem d’Hoquei amb Josep Gumà, Penedès TV fa un pas més en el mateix sentit .

A partir d’aquest dimarts emet la versió televisiva amb l’objectiu de continuar potenciant la difusió del món de l’hoquei patins, des de la perspectiva dels equips de la comarca, de la competició de màxima categoria i amb una atenció especial també per l’esport de base.
La tertúlia televisiva Parlem d’hoquei la condueix el periodista Xavi Gonzàlez i comptarà amb diferents convidats cada setmana. El programa s’emet els dimarts a dos quarts de cinc de la tarda, a dos quarts de nou del vespre, a dos quarts d’una de la matinada i amb una darrera reposició l’endemà, dimecres, a dos quarts d’una del migdia.
El nou programa és fruit del conveni que aquest passat mes de febrer es va renovar entre SERCOM i el Club Patí Vilafranca.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: