Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llibreria l’Odissea ha presentat l’editorial del mes, Blackie Books, i la novel•la “Rayos” de Miqui Otero

Blackie Books és l’editorial del mes de març a la llibreria l’Odissea i l’editor Jan Martí va venir ahir a Vilafranca a explicar el seu projecte, acompanyat de Miqui Otero, que va parlar sobre la seva darrera novel•la “Rayos”.

És el segon mes que la llibreria vilafranquina porta a terme el projecte “L’editorial del mes”, per donar a conèixer les editorials independents del país, que moltes vegades no tenen tant ressò mediàtic com els grans grups editorials. Blackie Books porta set anys de singladura, i durant aquest temps han aconseguit fer-se un espai com una de les editorials més atrevides de Catalunya.

Per la seva banda, Miqui Otero presenta la seva novel•la “Rayos”, editada per Blackie Books. És la tercera obra de l’autor, que s’ha consolidat com una de les veus més originals i creatives entre els joves escriptors.

L’obra segueix l’itinerari d’uns personatges que es perden i es troben a la Barcelona d’avui dia i fa que el lector segueixi el seu recorregut vital dels seus èxits i fracassos, des d’una mirada molt viva.

L’acte va fer una barreja de presentació literària, de tertúlia i de lectura col•lectiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: