Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comissió literària de l’Agrícol organitza la taula rodona “30 anys dibuixant còmics” amb Pere Martí i Oriol Garcia Quera

Amb motiu de la 4a edició del concurs Operació Còmic, l’escriptor i crític literari Pere Martí conversarà amb Oriol Garcia Quera, un dels dibuixants de còmic històric més reconeguts del país, sobre la seva obra en general i particularment del volum Terra de frontera. Olèrdola 1058.

L’acte tindrà lloc dimecres que ve a dos quarts de 8 del vespre a l’Agrícol. Els còmics de Garcia Quera versen sobre la història de Catalunya. Terra de Frontera. Olèrdola 1058 és el primer títol de la col•lecció de còmic històric “Traç del Temps”. El llibre combina el còmic que exposa l’enfrontament pel poder a la Marca del Penedès entre Mir Geribert i el comte Ramon Berenguer, amb una explicació patrimonial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: