Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JARC demana que els productors de cereal de l’Alt Penedès afectats per danys climàtics tinguin reduccions de l’IRPF del 2015

A través d’un comunicat JARC-COAG exigeix al Ministeri d’Hisenda reduccions dels mòduls de l’IRPF 2015 als productors de cereals i de fruita seca afectats per danys climàtics i crisi de preus.

Les comarques amb més pèrdues de collita superiors van ser el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i l’Alt Penedès amb disminucions de més del 30% en cereals. En el cas concret del cereal a l’Alt Penedès les pèrdues van ser del 31%.
L’organització agrària ha adreçat una carta a l’Agència Estatal d’Administració Tributària, tant a Catalunya com a Madrid, en la qual demanen diferents mesures de suport a les explotacions agràries afectades, com seria la reducció dels mòduls de l’IRPF o la lliure amortització de béns.
Segons JARC-COAG els cereal i la fruita seca van ser els conreus més afectats en extensió i percentatge a la demarcació de Barcelona per causes meteorològiques. La situació va ser especialment crítica en les zones de secà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: