Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida ha presentat les accions educatives per al bienni 2016-2017

La setmana passada es va presentar la planificació d’accions educatives que es desenvoluparan a Gelida durant el bienni 2016-2017 en el marc del Pla Educatiu GELIDAEDUCA.

El pla concreta el full de ruta que ha de seguir la política educativa local per aconseguir els “objectius consensuats amb la comunitat educativa”.

Aquest full de ruta preveu diverses línies d’actuació, que es desenvoluparan a través de 24 accions concretes entre les quals destaquen: la creació del Consell Municipal d’Educació i l’Escola de Pares, impulsar línies de treball conjuntes entre les dues llars d’infants i adequar el projecte educatiu a les necessitats canviants de les famílies i a la situació socioeconòmica actual; dissenyar un catàleg d’activitats transversals com resolució de conflictes, educació emocional i salut; o localitzar a Gelida oferta de formació professional i un cicle formatiu.

Entre les mesures ja posades en marxa, el mateix dijous es va presentar el catàleg de recursos educatius de Gelida, l’Educ@entorn, un recull exhaustiu dels equipaments i les activitats educatives que ofereix Gelida allotjades en un entorn web, ara en fase de revisió.

El pla compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: