Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empar Moliner i Pep Puig han presentat els seus darrers llibres a Vilafranca

Els escriptors Empar Moliner i Pep Puig van ser ahir a Vilafranca per presentar els seus nous llibres, premiats per Òmnium Cultural la passada Nit de Santa Llúcia.

L’acte, organitzat per Òmnium Alt Penedès i la llibreria L’Odissea, es va celebrar a Cal Figarot, i hi va assistir una trentena de persones. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi va ser l’encarregat de fer la presentació dels autors.

Empar Moliner presentava el recull de contes ‘Tot això ho faig perquè tinc molta por’, que va guanyar el 18è premi Mercè Rodoreda de contes i narracions. L’autora explica que, per primer cop, alguns dels lectors d’aquest llibre se senten identificats amb algun dels personatges. També reconeix que és una gran amant dels contes.

La novel·la ‘La vida sense Sara Amat’ també sorgeix d’un conte previ del mateix autor, Pep Puig. És una història sobre l’abandonament de la infantesa amb un component metafòric molt fort i en la qual hi ha una línia fina entre el que és ficció i el que és realitat.
‘La vida sense Sara Amat’ és l’obra guanyadora del 56è premi Sant Jordi.

Els dos autors afronten ara una etapa frenètica amb la presentació dels seus treballs arreu davant la proximitat de la diada de Sant Jordi.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: