Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els primers volums de la col·lecció “Rodolins, rodolins” de Pere Martí s’han presentat a Vilafranca

El Casal Popular ha acollit la presentació dels quatre primers volums de la col·lecció “Rodolins, rodolins”, de Pere Martí i que neixen amb la voluntat d’ajudar a potenciar la lectura global.

Els primers llibres que han aparegut fan rodolins sobre els oficis, les festes de nadal, els animals salvatges i els jocs i joguines. Cada un dels llibres és il·lustrat per una autora diferent. Tres de les il·lustradores van participar en la presentació. Núria Feijó, Mercè Galí i Roser Matas comentaven que és una col·lecció especial ja que mescla il·lustracions i fotografies. Elles van fer els dibuixos amb total llibertat i sense haver vist les fotografies.
La idea és que al llarg d’aquest 2016 apareguin quatre llibres més d’aquesta col·lecció, que de moment tenen la intenció que es composi de 12 títols, sempre amb rodolins, il·lustracions i fotografies.
En la presentació a Vilafranca, les tres il·lustradores van fer participar els assistents, sobre tot als més petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: