Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 25è cros de l’escola Baltà i Elias va reunir diumenge més de 400 participants tot i l’amenaça de pluja

El 25è cros del Baltà Elias es va celebrar diumenge tot esquivant la pluja. La participació, de 420 corredors, va ser tot un èxit i, finalment, el sol va acompanyar totes les curses.

El cros escolar del Baltà i Elias, organitzat per l’AMPA del centre amb el suport de l’escola i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i l’Associació de Veïns del barri de Sant Julià, va consolidar, a més, la cursa de pares i mares que se celebrava per segona vegada amb molt bon ambient entre els participants.

Aquest cros escolar aplega infants des dels 3 fins als 13 anys, a més dels adults. Les curses, que van dels 100 als 2.000 metres, en funció de l’edat dels atletes, es desenvolupen principalment dins les instal·lacions de l’escola, tot i que els atletes més grans fan un circuït que surt de l’escola i recorre alguns carrers del barri de Sant Julià.

Entre els participants, hi havia molt bones sensacions. La Núria Castellà va quedar segona en la categoria de mares i l’Edmon Petris, alumne de sisè del Baltà, també segon en Infantil.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament Anna Doblas, que va lliurar els trofeus, valorava el pes del cros del Baltà després de 25 edicions.

Els guanyadors van ser Eva Benítez, en la categoria de mares, i Jordi Miró, en pares. En l’infantil femení, va guanyar Georgina Vendrell, de l’escola Sant Ramon, mentre que en masculí, el primer classificat va ser Erik Benach, de l’Institut Alt Penedès. En la categoria aleví, els guanyadors van ser Ariadna Blanco de l’escola Sant Geroni i Marc Domènech, de Sant Elies. I, en benjamí, Xana Sánchez del Baltà i Ilias Aitrrich del Mas i Perera. En les promocions, amb infants nascuts els anys 2008 i 2009, van guanyar Giuliana Mighetti, del Cristòfor, Sam Linares, de l’escola Margalló, Arés Cuscó de l’escola Samaranch i Fina i Víctor Vílchez del Llebeig. En mainada, els guanyadors van ser Júlia Cierto, del Sant Josep, en femení i Reda Ait Brich, del Mas i Perera, en masculí.

Des l’AMPA del centre han volgut agrair la participació de tots els atletes, del públic assistent i, especialment, de tots els col·laboradors que amb la seva tasca han fet possible una nova edició del cros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: