Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es presenta el llibre “Música i espiritualitat” del compositor Josep Soler i Sardà

Si la Capitalitat Cultural del 2015 va començar a principis de 2015 amb unes sessions dedicades a Josep Soler i Sardà, també acabarà amb la presentació del llibre: “Música i espiritualitat.”

Aquest llibre recull, en la primera part, els primers articles sobre música que Soler va escriure a Serra d’Or entre 1960 i 1965. Així mateix, consta d’un segon capítol en què Soler és entrevistat sobre aquells articles i sobre com han canviat, o no, les coses al llarg d’aquests cinquanta anys. A més, acompanyen el llibre dos CD de música amb les obres que Soler va escriure en aquest mateix període i que restaven inèdites. Obres interpretades per l’Orquestra Ciutat de Barcelona dirigida per Antoni Ros-Marbà, l’Escolania de Montserrat, dirigida per Ireneu Segarra, o l’Orquestra de Radio Televisión Española, dirigida per Enrique García Asensio, entre d’altres.
L’acte de presentació es fa avui a les vuit del vespre a la llibreria l’Odissea i comptarà amb la presència del musicòleg Joan Cuscó, el crític musical, Diego Civilotti i el regidor de cultura Raimon Gusi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: