Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca ha signat amb els esplais i el cau el conveni anual per donar suport a les activitats ordinàries i les accions conjuntes d’educació en el lleure

Es tracta, de fet, d’una renovació del conveni que es fa anualment i que estableix un acord entre l’Ajuntament de Vilafranca, a través de la regidoria de Joventut, i les entitats de lleure per garantir la seva activitat ordinària i les accions puntuals conjuntes que contribueixen al “projecte educatiu inclusiu de ciutat”.

Aquestes accions conjuntes són la gimcana que s’organitza en el marc de les Festes de Sant Raimon i el suport que ofereixen per la festa major dels petits. Fins l’any passat, les entitats de lleure també coorganitzaven amb l’ajuntament el carnaval infantil del dissabte a la tarda, però enguany s’han desvinculat en no formar part directament dels seus objectius. El regidor de Joventut Miquel Medialdea explicava abans de la signatura que aprofitarien la trobada per parlar d’aquesta qüestió, per si es pot reprendre per l’any vinent, i d’altres demandes que tinguessin el MIV, el GEP i els escoltes.

El Moviment Infantil de Vilafranca, el Grup d’Esplai Parroquial i l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix són entitats totalment consolidades i integrades a la vida social de Vilafranca que cobreixen una part vital de l’educació en la infància i adolescència: l’educació en el lleure.

Les tres entitats mouen aquest curs més de 500 persones, entre monitors i infants.
La signatura del conveni va tenir lloc ahir al vespre a les instal·lacions del Servei de Joventut, al carrer de la Fruita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: