Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gelidenca Alba Coma ha aconseguit dues medalles d’or als Campionats de Catalunya d’Esquí Adaptat

Aquest dissabte es van dur a terme els Campionats de Catalunya d’Esquí Alpí Adaptat a La Molina.

La gelidenca Alba Coma, que hi va poder participar gràcies al patrocini de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Gelida va aconseguir dues medalles d’or, en la categoria femenina en cadira, una en cada una de les dues proves en les quals es va presentar. Van ser les proves d’slàlom i d’slàlom gegant. Les proves s’havien de realitzar al llarg de tot el cap de setmana, realitzant una competició dissabte i una altra diumenge, però finalment, es van celebrar totes dues dissabte al matí.
D’altra banda, del 16 al 18 de març, Alba Coma competirà als Campionats d’Espanya d’Esquí Alpí de persones amb discapacitat física que es celebraran a Sierra Nevada. En la passada edició va aconseguir la segona posició en eslàlom gegant i la tercera posició en eslàlom i supercombinada. Enguany, també s’ha inscrit a les tres proves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: