Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alba Coma acaba de publicar un llibre sobre les vivències del món de l’esquí adaptat.

Just aquesta setmana l’editorial Stonberg acaba de treure al mercat el llibre “Un somni, una il·lusió, una realitat. Diari d’una nova aventura” d’Alba Coma Rosell.

Aquest divendres el programa l’Entrevista de Penedès TV parla amb l’autora del llibre i de la seva trajectòria personal. La gelidenca Alba Coma té 30 anys, té Espina Bífida i és mestra d’Educació Primària. El 2012 va descobrir que l’esquí és un esport que li ha robat el cor. Aquell any va començar un somni que s’ha fet realitat. El títol del llibre és el mateix que el del seu blog personal. Des del 2014 Alaba Coma ha participat en els campionats de Catalunya i d’Espanya d’esquí adaptat aconseguint diverses medalles. Per una lesió l’any passat no va poder competir i l’aturada la va portar a escriure. Va ser un familiar qui la va engrescar a fer del diari personal un llibre. En el llibre explica l’experiència d’aprendre a esquiar asseguda en una cadira a causa de la seva discapacitat física, que l’impedeix fer-ho de peu. Una experiència que ha anat molt més enllà de superar-se dia a dia. La presentació del llibre es farà a Gelida, al Centre Cultural el divendres 24 de novembre a les set de la tarda. Un cop ja recuperada de la intervenció de l’espatlla, aquesta propera temporada tornarà a les pistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: