Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Cava llença un concurs de microrelats a les xarxes socials

Els relats, que poden estar redactats en castellà, català o anglès, tindran una extensió de 140 caràcters i han d’incloure sempre la paraula ‘cava’ acompanyada de l’etiqueta #relatocava.

El concurs, que es durà a terme durant tot l’any, tindrà un guanyador mensual i un altre anual. Cada mes es premiarà el tuit o post en el mur de Facebook del Consell Regulador del Cava que més interaccions hagi tingut i serà premiat amb un llibre sobre el Cava i un estoig col·lecció amb quatre ampolles de Cava. El guanyador mensual s’anunciarà abans del dia 10 del mes següent. A final d’any un jurat de prestigi seleccionarà el millor microrelat, que serà premiat amb un cap de setmana a la Regió del Cava per a dues persones per conèixer el bressol del cava.
De la mateixa manera, els usuaris podran participar totes les vegades que desitgin i han de ser majors d’edat i residents a l’estat espanyol. Els microrelats podran ser utilitzats per a fins promocionals de la DO Cava i no s’admetran textos ofensius o del mal gust.
L’objectiu d’aquest concurs és impulsar la notorietat del Cava a les xarxes socials. Les bases del concurs estaran disponibles a la pàgina web del Consell Regulador del Cava www.crcava.es.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: