Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els retards acumulats a la línia de Rodalies R4 per una incidència tècnica s’han allargat fins ben entrat el matí

Una avaria en un pantògraf d’un tren de mercaderies a la línia de Rodalies R4 de Renfe ha obligat a tallar la circulació entre Martorell i La Granada a les 3 d’aquesta matinada i fins tres quarts de 8 d’aquest matí, segons ha informat Renfe.

El pantògraf és la peça que connecta el comboi amb la catenària i la dificultat principal de la incidència ha estat retirar el tren afectat.

Durant part del matí, els trens han hagut de circular per una única via en aquest tram i l’afectació a tota la xarxa superava els 30 minuts de retard segons la companyia, tot i que alguns trens han trigat dues hores des de Vilafranca a Sants, segons han apuntat diversos usuaris a través de les xarxes socials. A les 7 del matí s’ha establert a Sant Sadurní d’Anoia un servei de transport per carretera. Més de 400 persones esperaven a l’andana de l’estació per reprendre el viatge en autobús.

La normalitat s’ha restablert al voltant de les 11 del matí, malgrat que els retards han continuat en menor grau.

Des de la banda de Sant Vicenç de Calders, els usuaris que arribaven a Vilafranca a mig matí explicaven que ja hi havia normalitat, tot i que hi havia persones que havien modificat el seu trajecte habitual per evitar passar pel tram afectat.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Josep Rull ha dit al seu compte a twitter que aquesta nova avaria “torna a posar de manifest un problema de la infraestructura” i que es tracta d’una situació que cal “revertir”.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: