Dimarts, 7 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tradicional Aplec torna a omplir d’activitat l’ermita de Sant Pau

Coincidint amb el final del mes de gener, aquest diumenge es va celebrar una nova edició de l’aplec de Sant Pau, que va servir per tal que tots els assistents poguessin visitar les instal·lacions de l’ermita i totes les millores que s’han fet al seus voltants en els darrers anys.

De fet, com comentava el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Aplec ha estat sempre un punt de trobada de gent de Vilafranca i altres municipis. Un record de com es vivia la cultura tradicional abans i un referent en el seu manteniment.

Entre les activitats ja tradicionals de l’Aplec hi havia un any més l’actuació del l’Esbart Rocasagna de Gelida, que com explicava la seva presidenta, Núria López, és una de les cites que tenen al llarg de la temporada que els fa una il·lusió especial.

Al llarg del matí, entre les diverses activitats que es van dur a terme hi havia l’actuació de l’Esbart com a una de les destacades amb una mostra de danses d’arreu dels països catalans.
També però es va comptar amb la participació d’un grup de cantaires de la societat Coral Penedès, que van acompanyar l’ofici i van interpretar els goigs de Sant Pau, que s’havien recuperat l’any passat.

Com sempre també van ser-hi els gegants de Pacs i es va fer el concurs de grimpaires.
Un aplec que un any més va permetre també a tots els qui es van acostar fins al mirador de Sant Pau, gaudir d’unes vistes excel·lents de la plana de Vilafranca i bona part del Penedès.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: