Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PTT d’auxiliar de vivers i jardins treballa a la vinya de Vinseum

Els joves participants del Programa de Transició al Treball, en l’especialitat de Vivers i Jardins, realitzen aquest mes de febrer les tasques de poda d’una vinya propietat de l’Ajuntament de Vilafranca, actualment cedida a VINSEUM.

La poda d’aquesta vinya, situada al davant del Complex Aquàtic, suposa un gran enriquiment del procés formatiu dels alumnes, permetent-los conèixer de ben a prop las tasques que es realitzen a la vinya, i al mateix temps, fan un servei a la comunitat.
El Programa de Transició al Treball, que acull 15 alumnes, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: