Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge torna el Carnaval Xic organitzat per l’AMPA de les Llars

A ¾ de 12 del migdia d’aquest diumenge al poliesportiu de l’Escola Mas i Perera tindrà lloc el darrer acte del Carnaval 2016 de Vilafranca, el Carnaval Xic. Organitzat per l’AMPA de les Llars Municipals d’Infants de Vilafranca, va adreçat a nens i nenes de 0 a 2 anys.

Enguany, l’artista convidat és en Jaume Ibars que porta l’espectacle El gegant que baixa de la muntanya, en el qual a través de cançons el gegant anirà presentant una colla d’amics que apareixeran màgicament de dins del seu barret. El cost de l’entrada és de 2 euros pels adults que no són socis de l’AMPA. Els nens i nenes entren gratuïtament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: