Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

16a Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i debat sobre “El canvi climàtic i els nostres vins” a Sant Sadurní

Demà, Sant Sadurní acollirà l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que servirà per donar el tret de sortida al nou mandat 2016-2020 i en el qual s’aprovarà la nova estructura de funcionament de la Xarxa i el Pla Estratègic Xarxa 2020, entre d’altres.

L’Assemblea se celebra al llarg del matí, al Centre d’Interpretació del Cava i per la tarda ofereix visites al mateix CIC Fassina, a l’Espai Xocolata Simon Coll o a Caves Vilarnau.
I demà mateix, de 6 a 8 de la tarda, es durà a terme un debat sobre el canvi climàtic titulat “El canvi climàtic i els nostres vins”, obert al públic en què es parlarà sobre el canvi climàtic, com ens afecta en general i en especial al Penedès. Hi intervindran el meteoròleg de TV3 Dani Ramírez, Jordi Cuyàs en representació de Vinyes per calor, Albert Bel en representació de l’empresa Miquel Torres, Xavier Vidal, director de l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells, i Robert Savé, investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries de l’Àrea de Medi Ambient i Canvi Global.
El debat es farà al Casal d’Entitats i és una activitat gratuïta i oberta al públic, organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, amb la col·laboració de Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: