Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Trio Vinea ha interpretat obres de Granados, Turina i Borgunyó al tercer Tast de Cambra

El tercer Tast de Cambra de la temporada, que tenia lloc dissabte a la tarda a l’Auditori de Vinseum, anava a càrrec del Trio Vinea.

Integrada per Carmina Font al violí, Núria Beltran al violoncel i Montse Ríos al piano, la formació va escollir per a l’ocasió un repertori de música ibèrica en el qual destacaven els noms d’Enric Granados, Joaquín Turina i Agustí Borgunyó. L’audició comptava amb els comentaris previs del músic i periodista David Puertas.

Desprès de col·laboracions esporàdiques durant anys, les integrants del Trio Vinea van decidir crear aquest grup de cambra estable que els permet oferir un ampli ventall d’obres dedicades a la formació de violí, violoncel i piano.
Aquest Tast de Cambra substituïa “Vents entre cordes: Quartets de Mozart” que estava programat per aquesta mateixa data.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: