Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cellers Avgvstvs Forvm, certificats per 3a vegada consecutiva amb el segell de qualitat IFS

Cellers Avgvstvs Forvm revaliden la màxima qualitat de les seves instal·lacions i treball amb la consecució de la certificació IFS Food Certificate, una norma reconeguda per la Global Food Safety Initiative per auditar la qualitat i la seguretat alimentària de processos i productes.

Aquest petit celler familiar del Vendrell aconsegueix per tercer any consecutiu el segell, amb una puntuació per sobre del 95% de conformitats, fet que els ha valgut la màxima consideració.
La certificació IFS ofereix un nombre important d’avantatges com assegurar la seguretat, l’excel·lència i la qualitat del producte, mantenir la satisfacció del client i cercar un avantatge competitiu al mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: