Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès torna a reduir els índex d’atur el mes de novembre

El novembre no acostuma a ser un mes massa positiu respecte a les dades d’atur, però aquest 2015 tan a Catalunya en general, com a l’Alt Penedès sí que ho ha estat.

A 30 de novembre s’ha tancat els registres comarcals amb 7.431 aturats, el que suposa una reducció de 144 persones respecte del mes anterior i amb una taxa del 15’2%. A Vilafranca els resultats també són positius, reduint el nombre d’aturats el 91 persones, i un total de 3.220 aturats al mes de novembre. Sant Sadurní i els Monjos mantenen unes xifres molt semblants al mes anterior. A la Capital del Cava hi ha 688 aturats, dos més que a l’octubre i a Santa Margarida i els Monjos en són 572, dos menys que al mes anterior. Gelida ha vist incrementar els registres en 11 aturats més arribant a les 511 persones.
Si observem les dades en comparació amb el mateix mes de novembre de l’any passat la reducció dels índex d’atur és força destacada. Al conjunt de l’Alt Penedès hi havia fa un any 8.369 aturats, això vol dir 938 aturats més que aquest mes de novembre, i a Vilafranca n’eren 3.665, és a dir hi havia 445 persones més al registre de l’atur el mes de novembre de l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: