Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El director general de Comerç de la Generalitat confia que la recuperació econòmica començarà amb aquesta campanya de Nadal

Aquest diumenge ha estat un dels primers festius de botigues obertes amb motiu de la campanya de Nadal.

A Vilafranca l’obertura ha estat força irregular, la majoria d’establiments que van obrir van ser de roba o complements de la llar. Al migdia es va veure força moviment i en canvi a mitja tarda els carrers presentaven una imatge força discreta.
El divendres al vespre coincidint amb la inauguració de la pista de gel el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, apuntava el to positiu amb el que arrenca aquesta campanya de Nadal, que podria ser un indicador de la recuperació econòmica.
Aquest dimarts, 8 de desembre, és un altre dels festius amb botigues obertes i també als carrers del centre de Vilafranca es podrà veure activitat comercial que estarà acompanyada de la tradicional Fira de Sant Llúcia de la rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: