Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Montserrat defensa l’acció del govern del PP en relació a les persones amb discapacitat, posant l’accent en la creació de 680.000 contractes durant aquest any

La número 4 de la llista del Partit Popular per Barcelona, la sadurninenca Dolors Montserrat, va ser ahir a Vilafranca per visitar la Fundació Privada Mas Albornà. Montserrat va defensar l’acció del govern del PP en relació a les persones amb discapacitat.

Pel que fa a l’Alt Penedès, va destacar la inversió d’11 milions d’euros en l’adaptació de les estacions de rodalies perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir-hi sense dificultats. També va posar l’accent en la creació, durant el 2015, de 680.000 contractes per a persones amb discapacitat. Un “rècord absolut” que, segons Montserrat, es deu al pla del govern espanyol en matèria de discapacitat que ha aplicat més de 200 mesures, entre les quals, bonificacions fiscals a empreses i emprenedors.

Respecte el desenvolupament de la llei de la dependència, Montserrat va explicar que la prioritat per al PP era mantenir l’estat del benestar quan va entrar a governar, en un moment en què perillaven totes les pensions i es destruïen empreses i llocs de treball cada dia. En aquest sentit, la diputada creu que la situació econòmica comença a revertir, encara que queda molta feina a fer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: