Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides reuneix més d’un miler de socis i familiars en la seva trobada anual

Amb un esmorzar per a 1300 socis, familiars i amics al celler que Covides té a Sant Sadurní, diumenge passat es va dur a terme la trobada anual d’agermanament i presentació dels vins novells de l’anyada 2015.

Enguany també s’ha aprofitat per a presentar la recentment inaugurada agrobotiga.
Durant l’esmorzar, Maria Galup, enòloga de Covides, va presentar la nova collita dels vins Duc de Foix, en especial el Duc de Foix Xarel·lo 2015 i el Duc de Foix Cabernet Rosat 2015, que van ser degustats per tots els assistents juntament amb el Duc de Foix Cabernet de la collita 2014.
Per altra banda, Christopher Marquet, director comercial de Covides, va destacar la forta presència dels vins i caves de Covides en el món, amb un increment molt important a la Xina i al Japó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: