Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle teatral sobre el cava, Renéixer, torna a Sant Sadurní

L’espectacle i experiència teatral Renéixer tornarà a representar-se a Sant Sadurní del 27 de novembre al 13 de desembre.

Teatro de los Sentidos i les regidories de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní aposten per reeditar aquesta proposta que va més enllà d’una representació escènica, que s’endinsa en les emocions i convida a l’espectador a participar activament de la història i l’aventura del cava.
Els dies de representació de Renéixer seran el 27, 28 i 29 de novembre, del 4 al 8 de desembre, coincidint amb el Pont de la Puríssima, i de l’11 al 13 de desembre. Els divendres s’oferiran dos passis, a les 8 i a les 10, els dissabtes i el dilluns 7 de desembre tres representacions, a les 6, a les 8 i a les 10, i els diumenges i el dimarts 8 de desembre, passis a les 6 i a les 8. Les entrades, que tindran un preu de 20 euros, ja es poden adquirir per internet.
Renéixer és una creació de la companyia internacional Teatro de los Sentidos que, de manera exclusiva, només es pot representar a Sant Sadurní. L’obra, a més, compta amb la participació d’actors i veïns que esdevenen protagonistes de l’espectacle.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: