Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur torna a augmentar a l’octubre a l’Alt Penedès, per segon mes consecutiu

Generalment els mesos de setembre i octubre tenen tendència a recollir un augment de les xifres d’aturats al Penedès, com a conseqüència de la finalització de contractes temporals d’estiu i de la verema.

També ha estat aquest el cas d’enguany, tot i que si s’observen les dades en relació al mateix període de l’any passat, les xifres poden donar una lectura més positiva. A 31 d’octubre d’aquest any es registren a l’Alt Penedès 7.575 persones aturades. Això vol dir 167 persones més que al setembre i suposa una taxa d’atur del 15’2%. A Vilafranca els aturats registrats són 3.311, amb un increment de 53 persones respecte del mes anterior i una taxa d’atur del 17’1%. A Sant Sadurní hi ha 686 aturats, 36 més que al setembre, i una taxa del 10’5%, mentre que als Monjos els aturats són 574, 9 persones més que al setembre, i a Gelida, 500, reduint la xifra d’aturats en 4 persones menys.
Mirant les dades interanuals, és a dir comparant el mes d’octubre d’enguany amb el de l’any passat, val a dir que les xifres són més positives perquè al conjunt de l’Alt Penedès s’ha reduït el registre d’aturats en 886 persones, mentre que a Vilafranca la reducció ha estat de 414 persones menys.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:30
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via
10:45
El reportatge
Activitats d'esport adaptat
11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: