Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Novia, l’adaptació de Bodas de sangre al cinema de Paula Ortiz, clou el Most 2015

El Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, el Most, enceta el seu darrer cap de setmana.

Aquest vespre, a les 8 a Cal Bolet, té lloc el darrer passi del Brot i a les 10 d’aquesta nit, a la sala Zazie, es projecta Toastmaster, el mestre del brindis, òpera prima del català Eric Boadella i un dels 20 films a competició a la secció Collita.
Demà al matí el Most es trasllada a Can Descregut, a Vilobí, i a Mas Rodó, a Mediona, amb una jornada de portes obertes en col.laboració amb Star Wars Catalunya que permetrà veure una desfilada de personatges de la mítica saga.
A Vinseum, a les 12 del matí, continua la projecció dels films que competeixen a la secció Collita i a les 6 de la tarda nova oportunitat per veure A la source du vin, el viatge d’uns vinaters que volen conèixer i reivindicar els orígens de la vinicultura a les terres de Geòrgia.
A les 8 del vespre, el Most rep Paolo Casalis, el director de Barolo Boys, documental que narra l’aventura col·lectiva d’un grup de joves vinaters italians, com explica Pablo Sancho, programador del Most.
Dissabte a la nit, dins la secció Gran Reserva, al Kubrick es projecta Mia Madre, el nou film de Nanni Moretti, que encara no s’ha estrenat en sales.
D’aquest diumenge, darrer dia del Most 2015, destaquen el Mini Most, a
les 12 del migdia a Cal Bolet, i la projecció de La Novia a la cloenda.
El Mini Most és la secció infantil del festival amb una selecció de curts a càrrec de Filmets per als més petits de la casa.
La darrera projecció del Most 2015 és La Novia, que comptarà amb la seva directora, Paula Ortiz, presentant aquesta adaptació al cinema de Bodas de sangre de García Lorca protagonitzada per una esplèndida Imma Cuesta.
Segons Sancho, La Novia arriba al Most camí de convertir-se en una de les pel·lícules de l’any per la seva aposta per la plasticitat extrema.
La projecció de La Novia s’inclou dins la gala de cloenda del Most, que començarà a les 7 de la tarda, al Casal, amb el lliurament dels Premis Most 2015 de les seccions a competició, Collita i Brot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: