Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La facturació de Torres augmenta aquest 2015, tot i les dificultats dels mercats rus i brasiler

Amb una facturació propera als 240 milions d’euros, el director general de Cellers Torres, Miquel Torres, ha avançat a aquesta casa que tancaran el 2015 amb un increment de la facturació respecte el 2014.

Miquel Torres ha explicat a l’Entrevista de PTV que el 2015 ha estat un any de transició i complicat, sobretot als mercats rus i brasiler que han patit fortes devaluacions de la seva moneda.
Malgrat aquestes dificultats Torres ha continuat creixent, també al mercat espanyol on focalitzen les vendes al sector de la restauració, que es comença a recuperar.
Miquel Torres, que va assumir la direcció del celler familiar penedesenc a finals del 2012, ha continuat amb la política de reinvertir la majoria dels beneficis en l’empresa.
D’altra banda, Cellers Torres celebra aquest dissabte una jornada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3, al seu Centre de Visites de Pacs.
En aquesta segona edició compten amb més d’una cinquantena d’empreses i entitats col·laboradores i Miquel Torres confia que serà un èxit.
La jornada començarà a les 11 del matí i acabarà a 2/4 de 8 del vespre.
Els visitants podran degustar vins i tapes i participar en un ampli ventall d’activitats per a totes les edats en un ambient lúdic i festiu, amenitzat amb música en directe. Els preus van des dels 6 als 30 euros i les places són limitades. Es recomana fer la reserva a través del web www.clubtorres.com. Torres també habilita un servei gratuït d’autobús des de les seves instal.lacions al c/ Comerç número 22 de Vilafranca fins al Centre de Visites de Pacs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: