Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Mediona, el catàleg de camins del seu terme municipal

El catàleg de camins municipals és un document que analitza els trets fonamentals del conjunt de vies municipals existents en el terme municipal.

En total s’han inventariat 67 camins que sumen un total de 97 km, escollits d’acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i representants de l’ajuntament, entre els quals hi ha regidors, agutzils i tècnics. El lliurament del catàleg de camins de Mediona va anar a càrrec de diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l’alcalde Servand Casas.
De cada camí s’ha confeccionat una fitxa resum de les característiques del camí, un plànol de situació a escala 1:5.000 en la que es defineix el seu traçat i la seva numeració en PK, la toponímia complementària i els elements més remarcables, a més d’un recull fotogràfic.
A partir d’aquesta informació amb un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins i recollint dades descriptives pel seu posterior processament informàtic. Desprès s’ha creat Sistema d’Informació Geogràfica dels camins per incorporar a la cartografia del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: