Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre el període per participar en el concurs de cartells de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca

La Coordinadora de les Festes de Sant Raimon formada per Elena Mestre, Albert Villegas, Abdel Malek i Laia Gili convoquen el concurs de cartells de les Festes de Sant Raimon que se celebraran del 7 al 24 del proper mes de gener de 2016.

Les bases es poden consultar per Internet a la web de l’Ajuntament de Vilafranca o recollir-les al  Servei de Cultura.

El període per presentar propostes serà del dilluns 26 d’octubre i al 10 de novembre. Els treballs s’hauran de lliurar com a molt tard el dia 10, a les 8 del vespre, a l’Escorxador, al taulell d’entrada del Servei de cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: