Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí de Mediona estrena el nou mercat dels dissabtes amb l’objectiu d’atraure visitants i dinamitzar el comerç local

A partir d’aquesta setmana Sant Quintí acollirà el mercat ambulant els dissabtes en comptes dels dijous. Aquesta decisió és fruit del treball i consens de l’Ajuntament amb els comerciants de la vila per estimular que els quintinencs i els visitants de les poblacions del voltant s’acostumin a comprar a Sant Quintí en un dia amb més temps lliure que no el dijous

La voluntat és que se’n beneficiïn comerciants, restauradors i veïns del municipi. Amb aquesta decisió s’espera revitalitzar la figura del mercat com un punt de trobada de la gent i espai d’intercanvi entre productors, comerciants i veïns, ja que es passarà d’un mercat dels dijous amb quatre parades de mitjana a un de 40. Això l’Ajuntament ho ha fet possible amb la concessió a l’associació UVA-Mercats Catalans, que després de passar per concurs públic, serà l’entitat que gestionarà aquest nou mercat durant els propers anys i que ha de servir per dinamitzar el comerç quintinenc gràcies al fet de garantir la presència de més clients al nucli comercial de Sant Quintí. En aquest sentit, també es vol promoure la participació d’entitats de tots els tipus però, sobretot, al mercat s’hi podran trobar tèxtil, sabates, xurreria, fruites i verdures i artesania diversa, a més a més de moltes altres parades de diverses categories.

De cara al visitant que vingui de fora de Sant Quintí es compta amb tres aparcaments grans al voltant del perímetre del mercat. Aquest dissabte, per celebrar la posada en marxa del nou mercat hi haurà a més a més de jocs per als més petits, tastets i aperitius, actuacions dels capgrossos de Sant Quintí, i sortejos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: