Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Subirana ha musicat el documental Barça Dreams, de Jordi Llompart, que s’estrena divendres que ve

La pel·lícula documental Barça Dreams és un viatge al llarg de la història del FC Barcelona que explica a través d’imatges i entrevistes, moltes inèdites, per què el Barça és més que un club. El guionista i director del llargmetratge és el prestigiós periodista Jordi Llompart i la pel·lícula es podrà veure als cinemes a partir del divendres de la setmana que ve.

El músic vilafranquí Roger Subirana ha estat l’encarregat de posar música al documental, un projecte ambiciós que li ha portat un any i mig de feina i que, lluny del que s’esperava en un principi, li ha permès explorar els seus límits com a músic.

Subirana explica que s’ha sentit molt còmode amb el director de la pel·lícula perquè li ha sabut expressar el que volia a cada moment. El músic també comenta que, després de gairebé cinc anys dedicant-se per complet a la música, Barça Dreams és un projecte que el pot ajudar a obrir més portes.

Subirana també ha fet la banda sonora del curtmetratge Clones, del suís Rafael Bolliger, que es podrà veure dins de la programació del festival internacional de cinema fantàstic de Catalunya de Sitges i que competirà dins de la secció oficial. Un dels protagonistes del curtmetratge és Rutger Hauer, el mític replicant de la pel·lícula Blade Runner, amb música original de Vangelis, de la qual Roger Subirana és un gran fan.

Comentaris

  1. Mª Angeles Ros Moreno

    ¡Qué músico tan extraordinario, Roger Subirana!. A su calidad humana, une la artística, que lleva al extremo de la excelencia. ¡Felicidades, querido Roger, te mereces triunfar y que la gente sepa de tu maravillosa música!.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: