Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe ofereix un nou bitllet combinat, el Tren de les vinyes

Aquest producte ofereix el viatge d’anada i tornada en tren fins a
Vilafranca, el trasllat de l’estació al celler i la visita als Cellers Torres.

Aquest bitllet combinat inclou el viatge d’anada i tornada en tren fins a l’estació de Vilafranca, el servei de transport directe entre l’estació i el celler i la visita guiada de les vinyes i les instal·lacions de Torres. El preu d’aquest bitllet combinat és de 15 euros i es pot adquirir a les taquilles i màquines autovenda de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de
Barcelona.
Aquesta visita enològica recorre els diferents espais dels Cellers Torres, situats al cor de la denominació d’origen del Penedès. Durant la visita, es visualitzarà un audiovisual per conèixer la seva història fins a l’actualitat i es realitzarà un recorregut a través de les vinyes i les instal·lacions del celler dalt d’un trenet motoritzat per descobrir els secrets de l’elaboració del vi. La visita finalitza amb un tast comentat de dos vins Torres. La visita als Cellers Torres per als usuaris del bitllet combinat Tren de les Vinyes està disponible dimarts, dijous, dissabte i diumenge a un quart d’una del migdia sol•licitant prèviament al telèfon 93 817 73 30 o al correu:

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: