Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull espera que Adif presenti un nou conveni que reculli com ha de quedar la zona de l’estació i el cobriment total fins el pont de Moja

L’alcalde de Vilafranca s’ha reunit aquesta setmana a Madrid amb el president d’Adif, una reunió amb el nou responsable d’aquest organisme amb el qual encara no s’havien vist. Regull ha explica en l’espai Diàlegs amb l’Alcalde, que ha tornat a posar sobre la taula totes les reclamacions històriques de la vila en relació als problemes que causa el pas del tren per dins de la població.

A banda, però, Regull ha explicat que ha tornat amb un compromís que els faran arribar una proposta de conveni, que hauria d’arribar la propera setmana, que ha de contemplar el cobriment total de les vies fins el pont de Moja. Però l’alcalde remarca que han exigit que en aquest conveni quedi recollit com ha de ser la nova estació. Un punt important ja que és primordial per tal de poder concretar com ha de ser la urbanització d’aquella zona.

Tot i mostrar-se escèptic en tenir el conveni la propera setmana, Regull si està esperançat pel fet que en aquest cop amb aquest president s’han estat discutint matisos que poden fer entreveure que hi hagi voluntat de tirar-lo endavant. Fins ara Adif sempre havia dit que es ferien càrrec de la nova cobertura; però ara demanen que l’Ajuntament també hi participi. Sigui com sigui caldrà no entretenir-se gaire ja que el 20D hi ha eleccions i podria haver-hi nous canvis al capdavant d’Adif.

Regull també ha apuntat que sembla que Adif disposa ja del projecte redactat per fer la cobertura fins el pont de Moja, però que ell no l’ha vist mai. Per tant també demanen què en aquest conveni s’hi inclogui. Recorda també que és la part més complicada de la cobertura.

Tot i reconèixer que de moment només són bones paraules, Regull espera que en surti alguna cosa positiva d’aquesta reunió, que es pugui tenir aquest nou conveni sobre el que treballar i poder aconseguir tant la cobertura definitiva com conèixer com ha de quedar la zona de l’estació de cara a la propera fase de la urbanització de la llosa de cobertura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: