Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès convoca l’Assemblea General Ordinària del 2015 en què renovarà parcialment la Junta

La Junta Directiva d’Òmnium Alt Penedès ha aprovat, en data de 2 d’octubre, la celebració de l’Assemblea General Ordinària de socis per al proper divendres 13 de novembre a les 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca.

Tal i com marquen els estatuts, cada dos anys cal renovar la meitat de la Junta Directiva, de manera que en aquesta ocasió caldrà escollir els càrrecs de president, tresorer i cinc de les deu vocalies de la junta. La junta actual anima als socis a implicar-se en el procés de creixement que viu Òmnium i per això vol engrescar els socis a presentar la seva candidatura per formar part de la Junta. Aquells que ho desitgin poden presentar la seva candidatura fins al 17 d’octubre dirigint-se a Òmnium Alt Penedès a l’adreça .

A banda del procés electoral, l’assemblea també servirà per aprovar el tancament econòmic, la memòria d’activitats del 2014, així com el respectiu Pressupost i el Pla de Treball territorial pel 2016. A més, la Junta exposarà la feina feta al llarg d’aquest any 2015.

Els socis i sòcies que vulguin rebre més informació sobre l’assemblea poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic o al telèfon anteriorment mencionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: