Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Orquestra de Cambra del Penedès enceta la seva quarta temporada de residència a l’Auditori amb un concert amb l’humor com a protagonista

Diumenge a la tarda l’Orquestra de Cambra del Penedès va oferir el primers dels seus concerts en aquesta temporada 2015-2016.

Un concert que tenia com a peça destacada la Vuitena simfonia de Beethoven; però que en la primera part es va centrar en oferir mostres de l’humor que aplicaven alguns dels compositors contemporanis del mateix Beethoven. Així ho destacava el director de l’OCP, Màrius McGuinness tot just abans d’iniciar el concert.

Aquesta ara inicien és la quarta temporada que la formació exerceix d’orquestra resident a l’Auditori de Vilafranca. Una experiència que McGuinness qualifica de molt positiva.

Aquests quatre anys els han permès créixer a nivell musical i professional com a formació que s’ha consolidat també al territori gaudint d’espais per fer assaigs, concerts, i promoure la música clàssica a la comarca.

Un concert en què, per exemple, presentava així una de les peces en que Mozart plasmava aquest sentit de l’humor que donava sentit a la primera part del concert.

El proper concert de l’Orquestra de Cambra del Penedès serà el diumenge 22 de novembre, a les 7 de la tarda, en que interpretaran “El Amor Brujo”, de Manuel de Falla, amb la mezzo-soprano Anna Alàs com a solista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: